Memorii

Afișez 1–20 din 25 de rezultate

 • Amintiri de pe planeta M

  108.00Lei

  Mircea coloră marginea de sus a foii cu un creion albastru.

  — Ci-i asta? îl întreb.

  — Ceru’.

  — Da’ di ci-i albastru?

  — Albastru-i frumos.

  Apoi coloră marginea de jos a foii cu verde.

  — Da’ asta ci-i?

  — Iarba.

  — Da’ di ci-i verde?

  — Di ci, di ci – de-aia!

  Iată de ce, în lume, cerul e albastru, iar iarba verde

   

  Editura: Cartier

  An ediţie: 2017
  Pagini: 180
  Format: 130×195, broșat
  ISBN: 9789975862097
 • Amintiri din copilarie

  69.00Lei

  „Creangă e un scriitor cult, și cazul exagerat ce se face de izvoarele populare ale basmelor lui e un exemplu de erudiție searbădă. Creangă trebuie absolvit de nefericita calificare a junimiștilor («scriitor poporal») și comparat cu marii noștri autori, cu Caragiale și cu Sadoveanu”. (Nicolae Manolescu)

  Editura: Cartier

  An ediţie: 2017

  Ediţia: V
  Pagini: 176
  Format: 195×130, broșat
  ISBN: 9789975861441
 • Băsesc, deci exist!

  112.00Lei
  Întrebarea este: cum de găsește cineva resursele de onoare pentru a se raporta critic la un popor, dar nu găsește niciun dram de curaj să se raporteze critic la un om, fie el și Traian Băsescu, în al cărui proiect politic crede și ale cărui merite nu pot fi negate?
  Răspunsul ar putea fi că un popor e aproape o abstracțiune în raport cu un om politic în viață, foarte puternic, cu un temperament viforos și un comportament deseori imprevizibil. Numai că un intelectual lipsit de spirit critic în chip foarte selectiv devine întotdeauna vulnerabil moral.
  Nu există doar lumpenproletariate. Există și lumpenelite.
  Autor :  Dorin Tudoran
  An editie: 2015
  Editia: I
  Numar pagini : 248
  Format  : 190×135
  Tip  coerta : Brosata
  ISBN  : 978-9975-79-985-0
  Editura : Cartier
 • Bine

  130.00Lei
  Cartea „BINE” de Igor Guzun este o carte despre oameni și obiecte, despre dragoste și acasă, iar acestea împreună îți dau o stare de bine. Cartea povestește că binele există, chiar dacă uneori nu se vede.
  Este o carte de dăruit oamenilor dragi de sărbători: de Crăciun, de Paște și de Paștele Blajinilor, în loc de căni și farfurii. Și, probabil, în toate celelalte zile ale anului în care există o ocazie potrivită.
  Cartea conține 69 de texte scurte, scrise în același registru consacrat al autorului de nostalgie amestecată cu ironie despre oameni apropiați, obiecte emoționante, amintiri și poze.
  Cartea „BINE” conține și 8 cărți poștale, care pot fi rupte și trimise oriunde în lume, ca semne de dragoste și atenție.
  Autor: Igor Guzun
  Ilustratii: Irina Rusu
  Editura: URMA ta
  Format:  13X20
  ISBN: 978-9975-3120-2-8
 • Credinte si superstitii romanesti

  225.00Lei

  „Se spune ca la baza etnologiei sta mirarea. Etnologul il descopera pe celalalt, se mira si incepe sa-l cerceteze. De la o vreme, etnologul crede ca stie multe si se mira mai putin. E randul cititorului sa se mire! Parcurgand aceasta carte, va avea surpriza sa se intalneasca cu propriile credinte si superstitii, mai putine decat ale parintilor, mult mai putine decat ale bunicilor si tot asa mereu… Acest gen de pierderi sunt irecuperabile, iar paguba e greu de evaluat. La ce bun o astfel de carte pentru omul contemporan? Motive se gasesc. Citesti despre crai-nou si, o vreme cel putin, privesti luna noua altfel. Descoperi risipa de sensuri si de gesturi care se facea de sarbatori sau cu ocazia momentelor importante din viata omului si intelegi ca nu esti cu nimic mai bogat decat stramosii.“ – Irina Nicolau

  „Nici progresul stiintelor, nici tehnica sofisticata, nici standardele inalte ale civilizatiei si nici chiar o cultura desavarsita nu pot ucide definitiv superstitia. Pentru ca ea se situeaza dincolo de logica si de ratiune si orice tentativa de a o explica in termenii acestora se izbeste de zidul neclintit al convingerii personale. Exista superstitii arhicunoscute, mostenite de nu se stie cand, ivite nu se stie cum, pe care unii le respecta tacit si le transmit mai departe. Exista superstitii moderne, asortate la cotidianul contemporan. Un singur lucru, esential, da viata superstitiei si ii asigura o batranete onorabila: credinta in eficacitatea ei. In volumul de fata sunt adunate aproape 5 000 de credinte si superstitii din folclorul romanilor de pana la 1900. Dincolo de informatia inestimabila ca valoare, gasim aici o lume stranie, bogata in intelesuri si, mai ales, plina de poezie…“ – Carmen Mihalache.

  Editura : Humanitas
  Anul aparitiei:  2013
  Format : 145×205
  Tip coperta : Brosata
  Numar pagini : 420
  ISBN: 978-973-50-3957-8

 • Cum am cucerit viata

  139.00Lei
  • „Cum am cucerit viaţa […] se deschide spre două tipuri de lectură.
   Pe de o parte, insolenţa frumoasă a titlului […] era în mod clar acoperită prin fapte: acest om chiar cucerise viaţa. Din acest punct de vedere, volumul reprezintă un demers cvasi-memoria­listic, prin care un om așezat și respectat putea spune și altora că nu există reţete magice pentru succes — altele în afara muncii și a investiţiei cântărite de timp, bani și energie. Dar mai există și un alt nivel al lecturii: probabil fără să știe, dar intuind­ ­modelul, Georgescu-Delafras propune aici și o lucrare motivaţională, de genul celor pe care astăzi întreprinzătorii din toată lumea le răsfoiesc cu nerăbdare. Acest gen de literatură non-fiction nu e tocmai nou: el apărea îndeosebi în orizontul anglo-saxon al Occidentului anilor ’30, prin scrieri de genul celor care l-au făcut pe americanul Dale Carnegie celebru și bogat.“ Adrian Cioroianu
  • „Am trăit o revelaţie când am realizat că ADN-ul meu vine de la un om care a gândit pe linia atâtor și atâtor făuritori de idealuri cu care eu mi-am îndestulat toată viaţa foamea de cunoaștere, de Adevăr, de Bine, de Justeţe, de Iubire. Eram considerată de cei din jurul meu drept o hopeless dreamer, iar în ziarele locale din America publicasem editoriale în care, fără să știu de această carte sau despre gândirea bunicului meu, diseminasem aceleași idei ca și ale lui. Economice, politice, culturale, morale, ­spirituale, filosofice. […] Ce gratitudine datorez stelei sub care m-am născut!, mi-am zis atunci.“ Mihaela Georgescu-Delafras
 • Dicţionar Auafed-2

  130.00Lei

  Doru Ciocanu este autorul cărţii „Dicţionar auafed“, dispărută din librării.
  Doru Ciocanu (născ. 1968) își anunţă reintrarea în literatură, după o tăcere impardonabilă de aproape 20 de ani. În 1996, după lansarea ediţiei întâi a „Dicţionarului auafed”, el s-a retras inexplicabil din literatură, fără să fi intrat în ea.
  Autorul consideră că orice enunţ nu numai din această carte, dar și în general din lume este adevărat. Chiar dacă unele par trăznite. Pentru că dacă nu ar fi, nu ar fi fost enunţat. Cu această ediţie a „Dicţionarului…” sunt relansate lucrările de descoperire a unor noi lumi teoretice.
  Cartea a fost tradusă simultan în peste 20 000 de limbi din Calea Lactee.

  „LA ÎNCEPUT A FOST GÂNDUL
  Și abia apoi Cuvântul. Și mult mai târziu Cuvântul scris.

  Multe afirmații din această carte sunt plăsmuiri, altele sunt adevăruri. Care sunt adevărate și care nu, până la urmă nu se știe. Acea linie ce desparte adevărul de fantezie este extrem de subțire, pe alocuri chiar inexistentă. Dacă am accepta-o ca inexistentă, atunci și viața poate ne-ar deveni mai vie, mai colorată, cu o doză mai mare de mister.
  Se poate întâmpla ca unele scorniri enunțate între aceste pagini peste ani să devină adevăruri. Și atunci, vom ști cu siguranță că orice trăsnaie rostită, orice idee trecută prin orice cap, mai devreme sau mai târziu, se materializează sau deja există undeva în Univers. Sau pe Pământ.”
  Doru Ciocanu

  Autor: Doru Ciocanu

  Editura: Urma ta

  Anul aparitiei: 2015

  Tip coperta: brosata

  ISBN: 978-9975-9963-9-6

 • Eu si lumea

  99.00Lei

  „În genul reconstruirii memorialistice a perioadei războiului şi universului concentraţionar cu o deosebită ardoare confesivă şi etică excelează Alexei Marinat, supranumit Soljeniţânul basarabean, în jurnalul Eu şi lumea…” (Mihai Cimpoi)

  Editura: Cartier
  An ediţie: 2017
  Ediţia: III
  Pagini: 264
  Format: 130×195, broșat
  ISBN: 9789975861762

 • Eu si timpul. Viata, vocatie, viziune.

  139.00Lei

  „Desprins parcă din Pateric, unde bântuie asceţii şi înţelepţii cu aură de nisip în jurul frunţii ce încearcă să-şi găsească în pustiu mântuirea, dar şi din ceva mai moderna carte a lui Umberto Eco, Numele trandafirului, Cristian Bădiliţă, prin modul său cu totul insolit de a-şi asuma existenţa, e o pasăre rară, un fel de creatură alcătuită deopotrivă din sânge, solzi, carne şi pene, dar şi din litere de foc, o „creatură“ ce se târăşte greoi pe uscat, înoată prin aer şi zboară arzând în adâncuri, căutându-şi cu obstinaţie singurătatea şi împlinirea. Scrisă în mare parte în „chilia sa“, ridicată din lemn, piatră şi sticlă, în mijlocul unei livezi cu „multe poame“, un mic Eden terestru, aşezat undeva în apropierea Mănăstirii Argeşului, falsul tratat de teologie poetică, intitulat cum nu se poate mai frumos Dumnezeu de la Mancha doarme cu tâmpla crăpată pe umărul meu, e un fel de Jurnal al fericirii, unde se împletesc, când armonios, când neliniştit, spiritele unui avva Antonie, al lui avva Ghelasie, al lui Grigore Teologul, cele ale monahilor de la Sketis, cu spiritul lui Pascal, al lui Descartes, dar şi al lui Paul Claudel, Saint John Perse, cu cel al lui Saint-Exupéry din Citadela (câteodată pătrunde în ţesătură şi duhul lui Kahlil Gibran din Profetul) pentru a alcătui o frânghie pe cât de aeriană, pe atât de solidă – o adevărată scară a lui Iacob menită să-l urce pe autor la cer şi să-l coboare, pentru o clipă, pe „Dumnezeul de la Mancha“ pe pământ. El scrie ca şi cum „ar arunca de dimineaţa până seara“ pietre sau lentile şlefuite de nebuni şi înţelepţi în oglinda „celeilalte lumi“, pentru a ne lăsa să privim o clipă „veşnicia“ şi „nimicul“ printre cioburile sparte ale lui „aici“ şi „acum“. Nu vă sfiiţi să vă lăsaţi fantezia şi spiritul să zburde liber, ca doi cai tineri, uşor apocaliptici, în paginile ei.” Nichita Danilov

 • În lumea asta sunt femei…

  288.00Lei

  „Poate vei găsi că e un senti­mentalism de rău gust și nelalocul lui de a-ți afișa astfel numele în public. Dar pentru o viață în­treagă de suferinți și chinuri, jertfă alături de mine, acesta e singurul omagiu ce ți-l pot aduce. Când, tânără, aproape copilă, te-ai des­părțit de ai tăi și ai plecat din ținutul Chiși­nău, spre a căuta sub un cer senin și dușmănos, pe țărmurile Ocea­nului Înghe­țat, pe un osândit, pe un izgo­nit din viața civili­zată, vechiul tova­răș al jocurilor de copilărie – atunci n-ai putut nădăj­dui că vor veni zile mai fericite. Acum când, se pare că vântul soartei începe să bată în altă parte, primește, fără a te su­păra, această dedicație.”  (C.G. Stere, 1897)

  Editura: Cartier
  An ediţie: 2016
  Ediţia: I
  Pagini: 576
  Format: 130×195, legat
  ISBN: 9789975860642
 • Istoria istoriilor mele

  112.00Lei

  Nu mă consider un autor talentat și nici destul de perspicace ca să fi știut cum să-mi construiesc mai bine cariera de istoric, de autor, în general, dar și de personalitate publică. Chiar dacă nu am putut merge niciodată cu turma – din motive de caracter, probabil, mai degrabă decît din înțelepciune –, totuși nu mi-a ajuns destulă clarviziune și tărie ca să nu urmez curenții, ci să merg alături sau chiar împotriva lor. De aceea nici nu am putut avea o operă spectaculoasă și o carieră științifică și intelectuală ieșită din comun. Sînt un om simplu, ca oricare din preajma mea, și tocmai asta mă face să cred că aventura mea intelectuală poate avea o anumită relevanță pentru cine vrea să știe ce a fost scrisul istoric în Moldova ultimei jumătăți de veac și ce statut a putut avea oricine nu a avut o alegere mai bună decît să facă din cercetare, din scris sau din cariera universitară o meserie.

   

 • Jurnal 2003-2009. Oana Pellea

  165.00Lei

  Uneori, editorii publica un autor „fara nume“ pentru ca au incredere in calitatile cartii lui. Sau invers, publica o carte proasta doar pentru ca autorul „are nume“. Insa visul oricarui editor este sa aiba, simultan, o carte buna si un nume de autor cunoscut. Jurnalul actritei Oana Pellea, descoperit si prezentat acum cititorilor de criticul literar Ioana Parvulescu, e un astfel de vis.

  „Draga Oana, m-a uimit sa gasesc in notatiile tale lucrul pe care numai scriitorii adevarati il au: amprenta stilistica. Jurnalul tau are un ton inconfundabil si, pentru ca nu rezulta din el ca ai experienta scrisului, nu pot decat sa constat ca ai talent. Cuvintele tale au mimica, au gestica, au tot ce le trebuie. Si inteligenta.
  E la un moment dat, spusa in treacat, o fraza care m-a facut sa tresar, despre o musculita care se afla pe clape si despre nevoia ta de a gasi acele litere, acele cuvinte care sa nu striveasca gaza. Un balet salvator al degetelor pe clapele computerului. Mi se pare o frumoasa metafora a miezului ascuns al jurnalului tau: gasesti cuvintele in stare sa nu ucida viata din lumea efemeridelor care suntem. Jurnalul iti va aduce, indraznesc sa cred, o multime de prieteni. E un jurnal care face bine.“ – Ioana Parvulescu

   

  Editura: Humanitas
  Data aparitiei: Ianuarie 2009
  Format: 130×200
  Tip coperta: Brosata
  Numar pagini: 224
  ISBN: 978-973-50-2436-9
 • Jurnal intim – Marin Preda

  195.00Lei

  Cartea reprezinta a doua editare a jurnalului intim si a carnetelor de creatie ale lui Marin Preda. Este vorba doar de o parte a jurnalului tinut de scriitor, considerat pierdut dupa moartea sa.

  Editura: Cartex

  An aparitie: 2008

  Numar pagini: 546

 • Jurnalul de la Paltinis

  297.00Lei

  Editie aniversara, 30 de ani.

  „Mult iubite Domnule Noica,

  Tin pe masa mea o poza pe care Andrei ne-a facut-o la Paltinis, in timp ce urcam pe poteca pietruita care duce spre cabana d-voastra. Poza este facuta din spate si are in ea o elocventa a insotirii care ma fascineaza de cate ori o privesc. Poate pentru ca astazi este ajunul Craciunului si simt nevoia sa ma deschid catre obiectele iubirilor si veneratiilor mele, ma intorc catre d-voastra, din departarea aceasta care apropie in chipul cel mai adanc, si va multumesc pentru drumul pe care, cu spatele intors catre lume, m-ati lasat sa il facem impreuna. De «despartit» poate fi vorba doar in sensul ca drumul ce mi se deschide in fata trebuie de-acum sa-l strabat singur, vegheat doar de privirea d-voastra, pe care imi place sa o simt in urma mea ca pe o insotire, ce imi masoara din departare poticnirile, sovaiala si regasirile. Asa ma simt in clipa aceasta, altfel, dar la fel de tare, legat de d-voastra…“ – Gabriel Liiceanu catre Constantin Noica, 24 decembrie 1982.

  Editura: Humanitas
  Anul  aparitiei: Mai 2014
  Format: 145×205
  Tip coperta: Brosata
  Numar pagini: 376
  ISBN: 978-973-50-3976-9

 • La Blog. Feat-uri de Igor Guzun & Sergiu Beznițchi

  100.00Lei

  De ce?

  Am scris toate acestea de bună voie şi nesilit de nimeni. Decît doar, poate, de sentimentul de a scăpa cit mai degrabă de toate aceste cuvinte şi idei pentru a face loc în cap şi în telefon pentru altele.

  Şi am făcut această carte, împreună cu dl Sergiu Bezniţchi, la fel de bună voie, dar mai ales de voie bună, ca s-o împărtăşim şi cu cei care stau pe tablete, şi cu cei care le iau înainte de masă, cu cei care trăiesc la bloc sau lucrează la blog.

  Este o carte care, prin jocurile sale de cuvinte, încearcă să facă orizonturile limbii române mai largi şi mai senine, la fel ca feţele noastre atunci cînd zîmbesc. — Igor Guzun

  De ce?

  Probabil, pentru că pînă la 4 ani nu am vorbit absolut deloc. Aşa mi-au spus mama cu tata, cărora le mulţumesc că m-au educat. Şi pentru că, ulterior, cuvîntul a devenit instrumentul pe carte-l port la mine pe orice anotimp.

  Această lucrare în mare parte e meritul dlui Igor Guzun, care a venit cu iniţiativa şi care, de fiecare dată, iniţia întrebarea, devenită celebră în comunicare noastră: „Dle Sergiu, poate un feat?”

  Cartea asta este un răspuns la eterna întrebare: ,”A feat sau a nu feat?” — Sergiu Bezniţchi

  Editura: URMA ta

  Anul aparitiei : 2014

  Numar pagini: 128

  Format: 13.7X19 cm

   

 • Mihai Ciobanu: Cintecele de acasa ma poarta prin lume. Tatiana Slivca

  215.00Lei

  Un nou titlu din colecția Dialoguri la focul din vatră. De această dată, cititorii vor afla care i-au fost modelele, cum a trecut peste unele eșecuri în viață, cât timp lucrează uneori la o melodie și cum a fost calea spre succes a unuia dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară din întreg spațiul românesc – Mihai Ciobanu.

  Volumul conține un interviu structurat, un dosar de referințe și aprecieri din partea colegilor și admiratorilor, un album fotografic, precum și o colecție de texte a celor mai iubite cântece din repertoriul inconfundabilului M. Ciobanu.

   

  AUTOR:  Mihai Ciobanu &  Tatiana Slivca

  Editura: Prut International

  ISBN: 9789975543989

 • Patima si desfatare

  309.00Lei

  Cartea Constantei Vintila-Ghitulescu este o istorie a lucrurilor marunte, revelata de lectura caleidoscopica a documentelor din arhivele secolelor al XVIII-lea si al XIX-lea. Cititorul este indemnat de autoare sa intre intr-un joc inedit: beneficiarul unei cantitati impresionante de informatii istorice, poate sa-si imagineze el insusi trecutul. De pilda, mirosurile care ieseau din simigerii, din pitarii si din cuhniile caselor boieresti. Gustul bucatelor, aromele condimentelor, culorile zaharicalelor. Textura matasurilor din care se croiau vesmintele orientale. Larma si muzica din balciuri si iarmaroace. Ziafeturile boierilor si petrecerile norodului. Atmosfera din carciumi. Linistea dupa-amiezilor petrecute de boieri pe sofale, intr-o stare de dulce trandaveala. Duhorile si mizeria de pe ulitele targurilor si ale capitalelor. Cainii. Roiurile de muste. Necuratenia din spitale si ravna autoritatilor de a pune in buna randuiala macar „umblatorile“. Peisajul inspaimantator al oraselor in care bantuie cand holera, cand ciuma. Vracii, „doftoroaiele“ si medicii. Leacurile sarlatanilor si medicamentele vandute de spiteri. Alaiurile mortuare si obiceiurile de inmormantare. Spaima in fata mortii.Si inca multe alte tablouri si senzatii care, recuperate din mii de pagini de manuscrise vechi, alcatuiesc o pasionanta istorie a vietii cotidiene romanesti.

  Editura :  Humanitas
  Anul aparitiei:  2015
  Format: 130×200
  Tip coperta: Brosata
  Numar pagini: 488
  ISBN: 978-973-50-4955-3

 • Povestile unei regine

  185.00Lei

  Volumul Povestile unei regine face parte din colectia Casa regala a editurii Curtea Veche si reuneste cateva dintre scrierile literare ale lui Carmen Sylva, care, in ciuda trecerii timpului, isi pastreaza pana astazi prospetimea lor literara. Amestecand feeria cu realismul, povestile contureaza personaje si descrie situatii care, impreuna, creeaza un tablou naiv, prelucrat insa cu maiestrie si originalitate, dand in cele din urma impresia transmiterii unei naratiuni de traditie orala.

  Reluand texte din editii princeps, volumul Povestile unei regine este un gest recuperator, care ii inapoiaza culturii romane visele, nostalgiile si imaginatia unei regine.

  Chiar daca coroana regala a dat, fara indoiala, stralucire scrierilor Carmen Sylvei, astfel si regina la randul ei a dat aripi de fantezie numelui Romaniei, cu care a zburat mai departe in jurul globului decat ar fi putut far ele.

  „Asta-noapte a fost luna plina si eu n-am inchis ochii. Nu poti dormi cand e luna plina. Caci atunci se plimba umbrele si par asa de ciudate, si paraul ingana asa de incetinel, si cainii din sat latra, si caprele tresar din somn cateodata si-si scutura capetele, si gandurile ti se calatoresc odata cu luna. Nici nu stii incotro o pornesc gandurile. Se duc.“ – Carmen Sylva, In lunca

  Editura: Curtea Veche
  Anul aparitiei: Decembrie 2012
  Colectia Casa regala
  Format: 215×215
  Tip coperta: Brosata
  Numar pagini: 192
  ISBN: 978-606-588-399-4

 • Romanul generației 80 Construcție și reprezentare

  128.00Lei

  Jocul cu textul, instituirea unei adevărate dramaturgii a textului, modelarea trupului său de mucava, automodelându-se pe sine ca autor într-o reciprocitate de natură ancestrală, au luat forme din cele mai neașteptate. Optzeciştii au creat în interiorul paradigmei postmoderniste o adevărată autarhie a scriiturii ca ţesut viu, a corporalităţii ei feminine prin excelenţă, lansând în felul acesta o adevărată concepţie estetică. Romancierii generaţiei ’80 au dezvoltat teoria Tel-Quel-ismului şi au proiectat în cărțile lor un amplu spectacol de limbaj, în care scriitura şi textul au devenit eroii centrali.

  Autor : Maria Sleahtitschi
  An editie: 2015
  Editia: I
  Numar pagini : 248
  Format  : 195×130
  Tip coperta : Brosata
  ISBN  : 978-9975-79-95
  Editura : Cartier
 • SEX & PERESTROIKA

  84.00Lei

  Sex & Perestroika e o mostra de literatura foarte aerisita, de o directete si cu un umor care pe mine, unul, m-au trimis cu gandul la romanele lui Kurt Vonnegut.” Catalin Sturza

  „La tribuna, sub umbra protectoare a lui Lenin dominand multimea, stateau frumosii mincinosi ai neamului, care nu mai oboseau sa ne toarne balsam pe suflet povestind chestii atat de eroice despre noi, cei adunati in piata. Aflam cu fior ca in ultimiii patruzeci si cinci de ani, cat sezuseram sub rusi, nu facuseram altceva decat sa ne gandim, sub conducerea din umbra a acelor palavragii solemni, la alfabetul latin, la democratie, la libertate, chiar daca in fapte ei proslavisera partidul, pe Lenin si comunismul.
  Ce chestie super faina asta, sa vii in piata ca un ins oarecare si sa pleci de acolo erou-erou!”

  Autor : Constantin Cheianu
  An editie: 2010
  Editia: II, revazuta si adaugita
  Numar pagini : 316
  Format : 130×195
  Tip coperta : Brosata
  ISBN : 978-9975-79-610-1
  Editura : Cartier