Promoții

Afișez toate cele 7 rezultate

 • Reducere!

  Bolnavă de dor

  150.00Lei 100.00Lei
  „Corina e bolnavă de Dor. A așternut cu atâta măiestrie și sinceritate toate sentimentele ei laolaltă ca să le poată împărți cu noi – cititorii ei. Când versurile unei femei sunt despre bărbați, iubire, trădare, putere și Dor, atunci cartea poate fi citită în mii de feluri.
  Toți am fost la un moment dat bolnavi de Dor. Și asta înseamnă că am iubit, înseamnă că am fost fericiți și îndrăgostiți, ceea ce este minunat.
  Să o citească bărbații, să o ambaleze frumos și să dăruiască cartea femeilor lor însoțită de un buchet de liliac și un vin rose. Să o citească femeile, să o citească în brațele bărbatului pe care îl iubesc și să își expună așa sentimentele față de el. Să o citească femeile singure, cu un jazz pus ușor pe repeat, o să învețe de acolo că dragostea se asortează perfect cu Chanel, cu pantofii de la Louboutin și cu cel mai scump pachet de țigări, cu rochia care are spatele gol și cu aroma unei cafele în dimineți târzii după nopți furtunoase.
  Bolnavă de Dor excită. Bolnavă de Dor povestește, fără perdea și fără prejudecăți. Regăsiți-vă în versurile și reflexiile Corinei și așezați un semn de carte, un semn de carte la pagina la care o să vă vibreze sufletul.”— Doina Sulac, interpretă.
  Anul aparitiei : 2016
  Editura : Print – Caro
  ISBN : 978-9975-56-305-5
  Tip coperta : Brosata
  Format : 13X20 cm
  Nr. pagini : 158
 • Reducere!

  Despre Ea

  150.00Lei 110.00Lei

  Autoarea Bestseller-ului „Cămașa lui” – Augustina Șiman revine cu o nouă carte, intitulată „Despre Ea”.
  Scrisă în mai mult de 2 ani, culegerea de proză este tipărită într-un număr limitat și reprezintă o chemare a femeii la redefinire și la emancipare.
  Cartea încurajează femeile să viseze mult mai ambițios și, prin urmare, să trăiască experiența realizărilor mărețe, fără a uita de atuul feminității lor.
  Fii printre primii care citește această carte!

  Lasarea oficială va avea loc în primăvara lui 2017.

 • Reducere!

  Jamila Cuisine

  200.00Lei 189.00Lei

  Povestea proiectului JamilaCuisine a inceput in 2012. Timizi si cu resurse minime, am purces in ceea ce urma sa se dovedeasca a fi cea mai frumoasa aventura din viata noastra de pana acum. Am muncit enorm, am mai si gresit, insa am continuat sa facem exact ce ne place mai mult: retete video, infatisate pas cu pas, pentru toti cei care ne urmaresc activitatea si ne indragesc.

  Desi intotdeauna voi va bucurati de retetele noastre in forma finala, in spatele acestora sta o munca pe care putini si-o pot imagina. Dar ce inseamna o reteta JamilaCuisine? O reteta JamilaCuisine presupune cel putin 20 de boluri de spalat, intre 6 si 12 ore de filmari, alte 12-16 ore de montaj si editare. In plus, o reteta video inseamna machiaj refacut adesea, bluzite si sorturi perfect calcate si o rabdare fara limite. Pe langa toate acestea, o reteta video necesita pasiune, multa daruire si o dragoste nemasurata pentru arta culinara.

  Cartea de fata reprezinta pentru noi un vis implinit. Ne-am dorit sa va putem oferi o varianta tiparita a celor mai apreciate retete si, fireste, suntem extrem de bucurosi ca am izbutit. Ce puteti gasi in aceasta carte? In primul rand, retete savuroase, usor de pus in practica si pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare facute dupa un retetar strict, nici creatiile unui bucatar renumit. Sunt retete ce pot fi gatite de oricine, retetele mamelor si ale bunicelor noastre, retete demne de a fi cunoscute de toata lumea si, nu in ultimul rand, retete care sa adune in jurul mesei intreaga familie.

  Editura: Curtea Veche
  Data aparitiei: Noiembrie 2016
  Format: 165×210
  Tip coperta: Brosata
  Numar pagini: 232
  ISBN: 978-606-588-902-6

 • Reducere!

  Lupii trecutului. Sofia

  195.00Lei 175.00Lei

  „Pasiune, mister, ratiune, umor fin. O carte fabuloasa!

  Sofia – Salomé, ce transfigurare păgână a simțurilor! Foc mistuitor, înăbușit după ardere în cenușa vrajbei! Iad? Fetișism? Păcat? Blasfemie? Resemnare? Fiecare e liber să se raporteze la ele, cum crede sau cum poate, în timp ce inocența copilăriei este mișelește pângărită. Iubirea? Oare iubirea rămâne veșnica promisiune? Devine căutare? Devine strigăt? O luptă stingheră corp la corp cu lupii trecutului, cu iluziile noastre…”

  Amalia Elena Constantinescu – doctor în Filologie, scriitoare, membră a Uniunii Scriitorilor din România

  Autor: Natasa Alina Culea

  Editura: Librex Publishing

  Anul aparitiei: 2016

  Numar pagini: 300

  Format: 130х200

 • Reducere!

  Pe aripile destinului

  85.00Lei 68.00Lei

  „Mi-a venit foarte dificil să încep să scriu această carte, pentru că riscam să mă dezbrac de haina vieţii, care de la o vreme devenise groasă şi prea grea ca să o mai pot duce pe umerii mei firavi. Instinctul de a o scrie a fost impulsionat de dorinţa sinceră de a face cititorul să se regăsească în naraţiunile mele şi de a-l ajuta să înţeleagă că situaţiile complicate pe care uneori le trăim sunt lecţii de viaţă şi că anume ele ne formează caracterul – de aceasta sunt convinsă.”

  Editura: Tipografia Centrala

  Numar pagini: 72

  ISBN: 978-9975-53-691-2

   

 • Reducere!

  Povestea lui Cosmin

  85.00Lei 70.00Lei

  „Povestea lui Cosmin” este istorioara unui băiețel apărut pe lume din multă, multă iubire.
  Lui Cosmin îi plăcea mult la mama în burtică, dar a început să se cam plictisească acolo și într-o zi a decis să vină pe lume, așa a început marea lui aventură.                                                 Cosmin a învățat să gângurească, să meargă de-a bușilea și să meargă singur pe două picioare. Apoi a inventat cântatul cu lingura în cratiță, dar într-o zi l-a încântat desenul. Cel mai mult îi plăcea să deseneze rachete.
  Într-o zi mama, i-a spus un secret despre o rachetă magică! Care e acela? Aflați alături de micii cititori în „Povestea lui Cosmin”.
  Anume pentru ei această carte abundă în desene viu colorate și atât de drăgălașe.

  Autor texte: Anastasia Popescu
  Ilustrator: Aliona Bereghici

   

 • Reducere!

  Sub Constelația Lyrei

  195.00Lei 180.00Lei

  Romanul „Sub constelația Lyrei” e povestea a două femei tinere care mai au de trăit un anotimp. Cum te simți când afli că zilele îți sunt numărate? Ce poți face într-un singur anotimp? Ultimul.
  Să legi o prietenie profundă?
  Să te împaci cu trecutul și să-ți cicatrizezi rănile din copilărie?
  Să-ți descoperi corpul, senzualitatea și esența de femeie?
  Să te îndrăgostești pentru ultima oară?
  Poți oare reuși atâtea lucruri într-un singur anotimp? Poți. Dacă începi să-ți prețuiești viața și pe tine însăți. Indiferent de cîte zile ți-au mai rămas de trăit.

   

  Autor: Lilia Calancea
  An ediție: 2017
  Editia: I
  Număr pagini: 388
  ISBN : 978-9975-137-60-7
  Editura: ARC